Production is my Passion

Ketika ditelpon buat ngajar di Movie Clinic tadinya rada ketar-ketir juga. Pas baca materinya mulai lega, bisa lah kalau ngajar ini. Begitu sampai di kelasnya tetap sih ada butterfly in my stomach alias stage fright. Tapi pas mulai ngoceh…

Everythings starts rushing back. All those years in school and being involved in various production be it student workshops or professional crews, all the bickering, the clash of ‘artistic ideas’ it all just came back to me and I realise home much I miss being in production. There’s nothing quite like it.

Dari hanya ide yang dilontarkan saat makan siang, kemudian berkembang menjadi sinopsis, skenario, shooting, sampai akhirnya menjadi penyatuan gambar dan suara.

Suatu proses yang sangat melelahkan dan terkadang menyebalkan tapi seperti komentar seorang AD, “Produksi tu kayak narkoba, bikin ketagihan.”

Iya juga sih. Meski lama, bikin sakit, belum drama-dramanya dan almost always pasti ada dramanya tetap aja ada momen-momen when it all works in sync and beautiful and biasanya sih udah tak tinggal tidur πŸ˜‰

I truly miss being in production. Someday I shall be in a production again!!!

Advertisements

6 thoughts on “Production is my Passion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s